fredag 23 december 2011

Hejdå! (Och hej igen)

Som ni säkert har märkt har det inte varit så mycket aktivitet på bloggen på senare tid. Minst sagt. Det har funnits diverse personliga anledningar till detta, och i linje med dessa har jag och Olivia beslutat oss för att gå skilda vägar. Vi ber om ursäkt för detta till alla våra miljoner fans, det måste vara förödande för er.

Det har varit jättekul att driva den här bloggen, och vi kommer säkert båda fortsätta med liknande saker i framtiden. Bloggen kommer såklart att fortsätta vara uppe så ni hittar alla våra gamla recept.

Undertecknad (adde alltså) kommer fortsätta blogga på min nygamla blogg addespropaganda.com. Det är möjligt att området som jag skriver om blir lite bredare men fokus kommer alltid att ligga på veganmat. Redan nu så ligger ett inlägg om årets julbord uppe och snart kommer även ett recept på klassisk moussaka.

Tack för de här åren! Ha det så fint och puss på er!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så sorgligt! Men jag önskar er båda lycka till

moraena sa...

Jag får väl passa på att tacka hjärtligast för bloggen då! Den har räddat mig i mången hungrig stund. Hoppas bloggen finns kvar i framtiden i alla fall så man kan kika på det som redan finns! Tack och hej!

Bek sa...

Tack o lycka till!

Pauline sa...

Hej,
Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://146milvegan.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggstoppen".

Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

Här kan du se hur många som är med i Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggstoppen!

Vänlig hälsning,

Pauline Torres
pauline@hittarecept.se

Anonym sa...

It is appropriate time to make some plans for the future
and it's time to be happy. I have read this put up and if I could I desire to recommend you few fascinating
issues or tips. Maybe you could write next articles
relating to this article. I want to read even more things approximately it!Also visit my web-site; cenaless