fredag 6 november 2009

Dissen

Vi hade länge varit sugna på att smaka vegetariskt jerky så när vi skulle beställa sojafärs sist från vegshop köpte vi ett gäng. Texturen var utmärkt, men smaken lämnade mycket att önska. Precis som många andra veggoprylar från sydostasien var de här fullkomligt indränkta i socker. Smaken Lime/Mesquite var åtminstone ganska god, men de andra smakade mer choklad än kött, eller som sån där söt grillsås med dubbelt så mycket socker i. Hawaiian Ham var rentutav äcklig. Synd på ett så bra tillfälle att få fram mumsigt vegokött, tycker 146milvegan. Vi rekommenderar Goodstores ölkorv istället, om du är sugen på ett "köttigt" tilltugg. den ölkorven är faktiskt det godaste som finns. Serri.

2 kommentarer:

Elias sa...

Hej!
Konstig kommentar detta, javisst, men i och med att ni har så förbannat fin veg-blogg är jag tvungen! :)
Har en sida där jag säljer några veg-relaterade produkter och skulle gärna skicka ett prov-ex om det är ok, så får ni avgöra själv om ni vill uppmärksamma sidan eller inte. Låter det bra så skicka adress till wrongmoves@hotmail.com.
Elias

saran sa...

kan inte annat än hålla med.. fick hem jerky för första gången idag och är sjukt besviken.. det är ju inte gratis heller. synd!