tisdag 26 augusti 2008

Klockan är typ två och allt är rosa

Dags för att bli lite mer rosa, tänkte vi och ändrade temat. Det blev apsnyggt, om vi får säga det själva. Alla borde bli mer rosa!

För övrigt är det snålt med egna recept nu, när vi just inhandlat den utomordentliga vegankokboken Veganomicon, skriven av Isa & Terry, från Adlibris (alla kokboksfantasters himmelrike). Veganomicon är en allroundkokbok md 250 recept i - båda enkla och mer komplicerade. Hittills har vi till exempel provat en aioli på vita bönor, bönbollar (italiensk stil) och kikärtskotletter - allting tillräckligt aptitretande för att få den envisaste köttomanen att kasta sina fördomar om att veganmat skulle vara tråkig på soptippen samt anamma ett förtjust ansiktsuttryck snabbare än någon person hinner säga "alla som inte gillar bönor är våldtäktsmän". Veganen som sedan länge älskat veganmat kommer också få en tillfredsställande smakupplevelse.


2 kommentarer:

björn sa...

Grymt snygg färgsättning, ja design överhuvudtaget! Köpte mig en neonrosa halsduk idag på loppis för en tia, akryl-kap!

björn gadd sa...

Hej! Det här är en mass-kommentar till alla vegetariska bloggar som länkades från Veggiemind den 12:e augusti.

Den 13 September är det Vegomässa i Stockholm, hoppas du kommer! Hade varit kanon om du ville skriva lite om det på din blogg, information finns på Http://vegomassan.org

Länka också gärna dit med en banner, http://www.djurrattsalliansen.se/images/stories/vegomassan/2008/vegomassan-2008-banner_468x30.png ELLER http://www.djurrattsalliansen.se/images/stories/vegomassan/2008/vegomassan-2008-banner_180x150.png finns länkar att använda.

Dagen efter mässan, 14 sep, kommer vi att anordna en vegetarisk bloggträff i för de som är intresserade.
Skicka ett mail till bjorngadd@gmail.com om du är sugen på att hänga på så får du mer info när det drar ihop sig.

Vi hörs!