onsdag 17 februari 2010

Hallonpuss

På alla hjärtans dag firade 146milvegan två och ett halvt år - inte som blogg men som par.
Detta var vi ju givetvis tvungna att fira med galet mycket mat. Inget jätteintressant direkt, lite tomatsoppa med vitlöksbröd, lite chips med dipp men det viktigaste av alt är den supergoda tårtan ovan! Vi inspirerades av det här braiga receptet fast med lite småändringar. Apelsinsockerkaka + hallon var verkligen en superb kombo.

För övrigt så borde vi verkligen ta oss i kragen och laga lite mer intressant mat. Just nu kör vi med våra standardvardagsrätter som gärna får vara så enkla som möjligt. Blå bands färssås har det blivit en del av till exempel. Ja, det är tufft att hitta kreativitet och ork när vardagen bara lunkar på. Nu är det dock dags för lite ljuva sportlovsdagar, så då ska vi nog kunna slänga ihop något som är värt att blogga om.

6 kommentarer:

Emeli sa...

Woho! Jättefin! :)

Chrille sa...

Gött med tårta och så, men jag måste erkänna att jag känner mig lite besviken på er. Alla andras blogg torkor har försvunnit sedan nyår, men er verkar sitta kvar som en envis förkylning. Hoppas ni kommer igån igen med buller och brak!

Sara sa...

ey, nice!

Elli sa...

Ser jättegott ut! Jag längtar till sommaren... Just det, om ni vill lägga upp recept på mat med tofu så blir jag glad! :)

seffi_32@hotmail.com sa...

På tal om vardagsmat och att ni verkar bo i Norrköping- Har ni några tips på var i stan jag kan få tag på billig tofu och sojakött? Tack tack

Adde sa...

Tja, Seffi!

OBA Livs på Stockholmsvägen säljer ibland Taifun-tofu för 15.90 kronor för 400(?) gram. den är inte vidare god att äta ren, men duger i pajer och sånt. Den borde vara den billigaste tofun.

Sojakött finns väl inte nåt ställe som säljer jättebilligt... Hemköp på Kungsgatan har det, OBA har det, och jag tror även att BigHeart Hälsokost har det. Men ska du ha det billigt, beställ online från goodstore eller vegshop.